Меню

Рубрики

Анкетно проучване на нововъзникващи потребности на семействата с деца от 0 до 7 г.

Уважаеми родители,

Фондация "За Нашите Деца" провежда проучване за установяване на нововъзникнали потребности на семействата с деца и най-често срещаните проблеми, пред които се изправят родителите на деца във възрастта от 0 до 7 години в ситуация на несигурност.

Оценката на потребностите и предизвикателствата пред родителите се провежда, за да бъдат идентифицирани своевременно техните допълнителните нужди и да се окаже адекватна подкрепа на всяко дете и семейство.

Основната цел на това проучване е да ни помогне да разработим и предложим най-добрите форми и начини семействата да бъдат подкрепени и подпомогнати, така че да се справят със своите отговорности по отношение развитието на децата.

Вашето участие в това проучване е напълно доброволно и информацията и отговорите Ви ще останат анонимни, като те ще бъдат обобщени като статистически данни и ще бъдат използвани за планиране на подходящи услуги.

Попълнете анкетата тук.

Още по темата

Публикации

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook