Меню

Детски боти – кои ще са най-модерните през 2022?

Детски боти – кои ще са най-модерните през 2022?

Спонсорирана статия

Изборът на подходящи детски обувки за студения сезон е от изключителна важност за всяко дете, а климатичните промени като дъжд, студ, сняг и опазване на здравето на мъничетата в подобни условия, поставят безкомпромисни изисквания пред обувките, особено пред детските боти. Намирането на надежден модел, който да предпазва детските крачета винаги топли и сухи, придавайки стилно излъчване на малкото създание в синхрон с актуалните тенденции, може да бъде истинско предизвикателство. За да ви улесним в избора на най-подходящия модел, резюмирахме в настоящия материал най-добрите видове детски боти за 2022, за да може вашето дете да крачи с увереност през климатичните настроения на есенно-зимния сезон.


Кои са най-добрите детски боти?

Всяко  малко създание заслужава най-доброто, а добрите и качествени детски боти са гаранция за отглеждането на здрави и щастливи деца. На пазара съществува многообразие от модели, но за съжаление не всеки може да предложи така търсеното ниво на протекция в студеното време. За това събрахме най-надеждните варианти и характеристиките, които трябва да притежават, за може детето да се чувства максимално сигурно и добре в краката си.

Детски боти от естествени материали 

Ако търсите здрави, издръжливи и стилни детски боти, препоръчваме издания изработени от висококачествени материали отвън и отвътре. Модел от естествена кожа ще предложи всичко онова, от което детето има нужда – топлина, комфорт, водоустойчивост.

Водоустойчиви детски боти 

Децата обожават да играят в локвите и снега, за това крачетата трябва да бъдат винаги топли, сухи и защитени. Търсете водоустойчиви модели  с интегрирани иновативни технологии, които ще обезпечат с максимална надеждност от прогизване и простудяване.

Модели със стабилна подметка 

Подметката е от изключителна важност при избора на детски боти, защото тя е тази, която гарантира сигурност и безопасност независимо от метеoрологичните условия. Стабилната подметка предпазва от намокряне, не се пързаля, изолира от студа докато детето играе и преоткрива света навън.


Кои са актуалните стилове детски боти този сезон?

Както споменахме перфектните детски боти освен здрави и надеждни, е важно да бъдат стилни и модерни, а това е още един критерий, който усложнява процеса на търсене. За щастие имаме на разположение CCC и техният разнообразен асортимент, наличен както в онлайн магазина им, така и във физическите им обекти, където могат да бъдат открити изобилие от качествени детски боти в синхрон с актуалните модни тенденции за сезона, с подпис на утвърдени брандове от цял свят. Портфолиото е с богато палитра от цветове, дизайни, материали, акценти, с които вашето съкровище ще се чувства стилно и модерно. Откъм стилове може да избирате измежду:

Спортни детски боти – с велкро или връзки,  те са чудесна опция за игри, разходки в града или в планината, ходене на детска градина или училище. С тях детето ще се чувства уверено и удобно докато преоткрива света със своите връстници;

Спортно-елегантни детски боти тип челси –  тотален хит за сезона. Характеризират с комфорт и умението да се съчетават с всички дрешки на детето. Подходящи са както за официални, така и неофициални визии;

Елегантни детски боти – класически, лачени или с акценти, които и да изберете от предложенията на CCC, официалният тоалет на детето ще бъде перфектно допълнен с елегантно издание от реномиран бранд.

Разгледайте предложенията и изберете най-доброто от света на детските боти.

Още по темата

 • Пране по време на пандемия

  Една от особеностите на SARS-CoV-2 е, че за разлика от повечето вируси, неговата обвивка не е белтъчна, а липидна, т.е. мастна. Това прави миещите и перилните препарати...

 • Перилни препарати и алергии

  Какво трябва да знаем, за да намалим вероятността за поява на алергия при деца към перилен препарат.

 • Таблица - избор и грижи за бебешки и детски дрешки

  Дрешки, материи, потенциални опасности при избора им. Как да се грижим за дрешките - сортиране, гладене, пране. Таблица на основните знаци от етикетите с инструкции за пране.

 • Облеклото през студените месеци

  До около 2 годишна възраст, децата трябва да се обличат малко повече от нас. Причината за това е, че дотогава терморегулацията на тяхното тяло не е съвършена. Претоплянето...

 • Детски боти – как да ги изберем?

  Спонсорирана статия

  Лятната ваканция е зад гърба ни и е време да помислим за топли обувки. Децата се връщат в детската градина и училището и имат нужда от поне няколко...

Харесай ни във Facebook