Меню

Национален онлайн конкурс за разказ "Истории от детската площадка"

Гражданската инициатива за безопасни детски площадки обявява национален онлайн конкурс за разказ "Истории от детската площадка". Конкурсът се провежда в две категории:

  • За деца автори до 17 години
  • За автори над 18 години

Внимание! Този конкурс е само за тези от вас, които имат смелостта да споделят смешни, мъдри, тъжни и трагикомични  истории с деца от 0 до 100 години, родители, катерушки, люлки и пързалки, и пясъчници!

Жури, съставено от екипа на групата и партньорите, ще избере победителите. Разказите им ще бъдат публикувани на онлайн платформата „Дневникът на мама и татко“. Регламентът на конкурса четете във ФБ групата и при партньорите ни.

Споделете вашите патила на детската площадка и спечелете награда! Наградите са осигурени от издателство „Сиела“, „Слънце“, Сдружение „Бебе и дете“, „Таратанци“, Крафт бира „Айляк“ и конна база Ахил.

Изпращайте вашите текстове с обем до 2 500 знака до 11 декември 2016 г. по електронната поща на адрес safeplaygrounds.sofia@gmail.com!

За връзки с медиите, моля, обръщайте се към Мая Цанева, eл.поща mayatsaneva@gmail.com, тел. 0886050729

 
Конкурсът се провежда с подкрепата на:   
 
 
                              
Description: C:\Users\gavrilov\Desktop\personal\detski ploshtadki\Loga\new logo.jpg Description: C:\Users\gavrilov\Desktop\personal\detski ploshtadki\Loga\Sofia-plays.JPG          Description: C:\Users\gavrilov\Desktop\personal\detski ploshtadki\Loga\Taratanci\logo.png        Description: C:\Users\gavrilov\Desktop\personal\detski ploshtadki\Loga\CIELA-logo-01-01.jpgDescription: C:\Users\gavrilov\Desktop\personal\detski ploshtadki\Loga\ParentAcademy Logo.jpg          Description: C:\Users\gavrilov\Desktop\personal\detski ploshtadki\Loga\logo_F7_noSlogan-01.jpg        Description: C:\Users\gavrilov\Desktop\personal\detski ploshtadki\Loga\popotam_2а.jpg              Description: C:\Users\gavrilov\Desktop\personal\detski ploshtadki\Loga\detetoigrae_logo.png
Накратко за Гражданската инициатива за безопасни детски площадки

Гражданската инициатива за безопасни детски площадки е създадена през юли 2016 г. И включва над 560 граждани. Тя обединява родители, които вярват, че столицата предоставя добри условия за отглеждане на деца, но местата за игра и детските площадки се нуждаят от подобрение и поддържане, така че да са безопасни. Групата се стреми да подобри диалога с общинските власти с цел установяване на работещ механизъм за взаимодействие по осигуряването на безопасни детски площадки.

Настояваме за публичен достъп до пълна информация относно дейностите, предприети и планирани по поддържането на местата за игра. Не на последно място, искаме гарантирана правна защита при застрояване на зелени площи и места за игра. 

За повече информация, пишете на safeplaygrounds.sofia@gmail.com или се присъединете към  Фейсбук групатата ни!

Изтеглeте прес информацията в pdf формат

 

Още по темата

Публикации

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook