Меню

Ранното развитие на човешкия потенциал като кауза

Ранното развитие на човешкия потенциал като кауза

Кампанията „Рекламирай с кауза“ на фондация „Дневникът на мама и татко“ цели да привлече вниманието на бизнеса към каузата ранно детско развитие

Започна кампанията „Рекламирай с кауза“ на фондация „Дневникът на мама и татко“ и едноименната платформа за родители. Кампанията цели да привлече вниманието на бизнеса към каузата ранно детско развитие. Социалноотговорни компании могат да рекламират и едновременно с това да допринасят за каузата в рамките на 2020 г. Рекламата им гарантира аудитория от над 2 милиона родители с деца до 8 г. чрез сайта namama.bg, както и достигането до 24 000 майки на новородени, които получават книжката „Дневникът на мама и татко“ като подарък от почти всички родилни отделения в страната.

Както доказва икономистът и нобелов лауреат Джеймс Хекман, първите години от живота са най-важни за формирането на ключовите компетенции и здраве, които ще бъдат нужни на възрастния човек, за да се справя успешно в живота и работата си. Затова фондацията адресира именно този период, като предлага иновативен модел на споделена грижа между родители и лични лекари. Целта е подобряване на взаимодействието между родителите и наблюдаващите децата лекари. В рамките на програмата ще бъде тестван прототип на нова детска здравнопрофилактична карта.

Очаква се новият модел да подобри ефективността на профилактичните прегледи в първата година на детето, както и ангажираността на семейните лекари и цялото семейство с провеждането им.

Подкрепете програма „Споделена грижа“ на фондация „Дневникът на мама и татко“,  като се включите в кампанията „Рекламирай с кауза“ или станете неин поддръжник и дарител.

Още по темата

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Доброволно изтегляне на дигитален видео монитор Philips Avent (SCD620) 

Като предпазна мярка Philips доброволно изтегля и обезщетява притежателите на този модел. Прочети повече...

Харесай ни във Facebook