Меню

Изберете възраст

Как да научим бебето си да чете

Как да научим бебето си да чете

Как да научим бебето си да чете

Книгите му от поредицата Нежната революция като Как да научим бебето си да чете, Как да научим бебето си на математика и Как да дадем на бебето си енциклопедични знания го правят най-продавания автор на книги за родители. Джанет Доман е директор на института и е дъщеря на Глен. Тя израства в института и участва активно в работата с деца с мозъчни увреждания, когато е още на девет години. След завършване на следването си в Пенсилванския университет, Джанет се посвещава на обучение на „най-добрите родители в света“, помагайки им да открият огромния потенциал на своите деца и собствения си потенциал като учители.

Глен Доман получава дипломата си по физиотерапия от Университета в Пенсилвания през 1940г. От този момент той започва новаторска дейност в сферата на развитие на детския мозък. През 1955г. основава Института за осъществяване на човешкия потенциал във Филаделфия, Пенсилвания. В началото на 60-те световноизвестната работа на института с деца с мозъчни увреждания води до жизненоважни открития относно растежа и развитието на здрави деца. Авторът изследва, работи и живее с деца от над сто нации – от най-цивилизованите до най-примитивните.

Автор: Глен Доман и Джанет Доман

Купи с безплатна доставка

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook