Меню

Изберете възраст

Четиринадесето специализирано изложение „Бебемания” 2020

  • Асоциация на търговците на стоки за детето в България

23 до 25 октомври 2020

от 10.00 ч. на 23.10 до 17.00 ч. на 25.10

Интер Експо Център - зала 5 и 6

БЕЗПЛАТНO

За четиринадесета поредна година АТСДБ организира  най-голямото изложение за бебешки и детски  стоки и услуги в България – „Бебемания”.

В него участие ще вземат фирми-национални дистрибутори, които ще предстaвят над 150 водещи европейски и световни марки, както и български производители, които са се доказали в годините с високи изисквания за качество и безопасност на продуктите. Бъдещите и настоящи родители ще могат да се запознаят с новостите и иновациите на различните марки, както и с тенденциите  и колекциите за 2020 г. През трите дни на изложението, ще имат възможност да пазаруват бебешки и детски продуткити на преференциялни цени.

„Бебемания” се превърна в традиционно място, на което посетителите получават информация за представените продуктите от „първа ръка” и могат да направят най-добрия избор за тях и техните деца.

Заповядайте на Бебемания!

Вход свободен!

www.bebemania.bg

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност за качеството и осъществяването на представеното събитие или услуга, както и за последвала промяна в неговите параметри, дата, час на провеждане и др.

Вижте други

Целодневна лятна ваканция с Технократи

28.06 - 30.07.2021

Целодневна лятна ваканция с Технократи

Къща музей "Борис Христов" в центъра, на ул. Цар Самуил 43

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с вашия термин или възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook