Меню

Изберете възраст

ДЕЦАТА ЧУДО в ИЗКУСТВОТО - СИЯЙНА ВИРТУАЛНА ЗАНИМАЛНЯ

  • Образователен център СИЯЙНИ

05 май 16:30

от 16.30 ч. на 5.05 до 17.30 ч. на 5.05

София, бул. Евлоги и Христо Георгиеви 157

Заповядайте в нашата СИЯЙНА ВИРТУАЛНА ЗАНИМАЛНЯ!

Каним всички деца (на вързаст от 6 до 11 години) и родители, които желаят да се впуснат с нас в темата:

«Вълнуващи истории и велики достижения на ДЕЦАТА ЧУДО».

Провеждаме ОНЛАЙН СРЕЩИТЕ си ВСЕКИ ДЕН от 16:30 до 18:00 ч. (най-късно) в платформата ZOOM. Възможни са посещения само на избрани от Вас занимания, като първите 3 срещи са БЕЗПЛАТНИ.

ДНЕС ще имаме по темата занятие по ИСТОРИЯ НА ИЗКУСТВОТО и ще си поговорим за Пабло ПИКАСО - художника, който на 12 години вече рисува като възрастен, а после посвещава целия си живот на това да се научи да рисува като дете. Специално ще обърнем вниание на първите му творчески опити и ще направим реплика на красивата му картина "Дете с гълъб".

Предлагаме на Вашето внимание конкретната ПРОГРАМА за 2-те седмици от 4 до 15 май, с която децата могат да преминат през всички наши сияйни курсове и да получат познания, с които ще разширят своя кръгозор по темата и ще разгърнат своя творчески потенциал.

Всяко дете първоначачолно може да се включи БЕЗПЛАТНО в 3 избрани занятия. След това за всяко единично занятие се заплаща по 7 лв., като минимума е включване в 5 избрани занятия. При желание детето да участва цялостно в програмата на Сияйна виртуална занималня за 1 месец таксата е 125 лв.

За повече информация и възможност да получите достъп до нашите срещи, моля свържете се с Ирена Пейкова, на телефон: 0894 235 376 или на e-mail: center.siyayni@gmail.com, за да получите поканата в ZOOM.

ОЧАКВАМЕ ВИ с РАДОСТ! :)

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност за качеството и осъществяването на представеното събитие или услуга, както и за последвала промяна в неговите параметри, дата, час на провеждане и др.

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook