Меню

Изберете възраст

„Форум бременност и детско здраве“ на Puls.bg с нова онлайн поредица през есента

31 октомври 16:30

от 16.30 ч. на 31.10 до 18.00 ч. на 31.10

БЕЗПЛАТНO

След успеха на лятната онлайн поредицата на „Форум бременност и детско здраве“, която достигна до над 102 000 души, най-голямото специализирано събитие за майчино и детско здраве подготвя нова серия онлайн издания тази есен. В тях Форумът ще срещне бъдещи и настоящи родители с утвърдени специалисти.

На фона на динамичните събития около разпространението на COVID-19 „Форум бременност и детско здраве“ премина в изцяло нов формат, който продължи мисията на събитието и организатора – здравният портал Puls.bg, да предоставят актуална и достоверна информация напълно безплатно.

„Мисията на нашия Форум е не само да бъде добър партньор на родителите при грижите за децата им с осигуряването на актуална и достоверна информация за различни състояния, които съпровождат израстването на децата, но и да даде възможност за получаването ѝ директно от специалистите, отдали се да работят за каузата за съвременно майчиното и детско здравеопазване“, заяви главният редактор на Puls.bg Румяна Тасева.  

„Форум бременност и детско здраве" с отговори на важните въпроси за епизиотомията при раждане и грижата за детската кожа

Серията от онлайн издания на „Форум бременност и детско здраве“ продължава да дава актуална и навременна информация на бъдещи и настоящи родители. На 31 октомври ще се проведе новото онлайн студио, което ще отговори на важни въпроси, свързани с бременността, раждането и отглеждането на дете. То започва в 16:30 часа и ще се излъчва на живо на Puls.bg и в социалните мрежи на медията.

Инфекциите по време на бременността ще бъде един от акцентите в новото издание на Форума. Темата ще коментира д-р Васил Даскалов, акушер-гинеколог. За използването на епизиотомията при раждане ще говори Д-р Красимира Жекова, акушер-гинеколог, която ще разясни кога се налага прилагането ѝ. Кои са основните стъпки за правилната грижа за бебешката кожа ще обясни Мария Обретенова, фармацевт, а как майките да защитят сухата и чувствителна кожа на детето ще коментира д-р Надежда Хаджиева, педиатър, дерматолог. Д-р Зорина Петрова ще даде ценни съвети на родителите за това каква трябва да бъде грижата за детските зъби.

И този път „Форум бременност и детско здраве“ ще обърне внимание на семейните взаимоотношения. Деница Банчевска, психолог, психотерапевт и клиничен супервизор ще коментира как родителите да разрешават конфликтите в семейството, така че водещ да бъде интересът на детето.

По традицията „Форум бременност и детско здраве“ на здравния портал Puls.bg ще срещне аудиторията с популярна личност, която ще се покаже в непозната роля – тази на родител. На 31 октомври за мисията да отгледаш дете ще говори вокалистката на група „Мастило“ Виктория Терзийска – Величкова, която миналата година стана майка за втори път. В разговор с Румяна Тасева, водещ и главен редактор на Puls.bg, Виктория ще говори за майчинството и двете си дъщери – Маргарита и София.

Може да зададете предварително въпроси към специалистите ТУК, както и да се регистрирате безплатно, за да получите повече информация за програмата и лекторите. За регистриралите се ще има специална томбола с интересни и полезни награди.


„Форум бременност и детско здраве“ се провежда с генералното партньорство на Lactoflor и Parusan, и с подкрепата на Sensibel Nachtkerzen и Select Asset Management.

Медийни партньори са Bulgaria ON AIRDnes.bgAz-jenataAz-detetoTialoto.bgНовините родителиMamamia.bgBebok.euДневникът на мама и таткоЖената днесGrazia Online и София играе/Sofia plays

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност за качеството и осъществяването на представеното събитие или услуга, както и за последвала промяна в неговите параметри, дата, час на провеждане и др.

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с вашия термин или възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook