Меню

Изберете възраст

Коледен бебеносещ Flash Mob

  • Slingo Fest Sofia

8 декември 12:00

от 12.00 ч. на 8.12

Bulgaria Mall, на партера, до сцената.

БЕЗПЛАТНO

Голямо вълнение е обзело майките, които използват слинг, ергонономична раница или друг вид носилка за своето бебе по повод организираното събитие „Коледен бебеносещ Flash Mob“, което ще се проведе на 8 декември, неделя, в Bulgaria Mall в София. На него са поканени всички бебеносещи майки със своите дечица, които познават техниката на бебеносенето или искат да научат повече за нея. Срещата е определена за 12:00 ч., в Bulgaria Mall, на партера, до сцената.

Организатори на проявата са „Kaya” – ергономични раници, слингове, „Слингомания“ – библиотека за ергономични носилки и MVJ dance & Aerobics studio, които имат желание да отпразнуват предстоящите коледни и новогодишни празници заедно с активните родители и техните обичани бебета. Идеята за Flash Mob се ражда, защото всички са наясно колко е важно майките и децата да имат възможността да се наслаждават пълноценно на всяка разходка в парка, в планината или просто докато пазаруват. Но ако на разположение е само бебешката количка, това често се оказва трудно постижимо. Бебеносенето е опция, която може да бъде опозната по-добре, особено ползите за бебето и за родителите. Доказано е, че бебеносенето води до по-добро развитие и подобрява здравословното състояние на бебето, че носените бебета плачат по-малко и се учат по-бързо. Ползите за родителите са неоспорими – гарантира им спокойствие и освобождава ръцете им.

„Коледен бебеносещ Flash Mob“ очаква всички активни майки със своите бебчета, в слингове или ергономични раници на 8 декември от 12:00ч., за да се включат в забавната и вдъхновяваща програма:

  • 11:30 ч. – среща в Bulgaria Mall
  • 11:45 ч. – подготовка за Flash Mob
  • 12:00ч – начало на „Коледен бебеносещ Flash Mob“

Към татковците също има отправено предизвикателство – да подкрепят любимите си хора като направят и споделят кадри с камера или телефон на вдъхновяващото и красиво зрелище, което ще трае само 5 минути! Разчита се на тяхната помощ, за да се запазят видео кадри от различни гледни точки на красивата хореография на десетките танцуващи майки.

 


Допълнителна информация:

За Kaya: „Kaya” е първият сертифициран производител в България на ергономични раници за деца от 3,5 кг. до 20 кг. с доказано качество по Европейският стандарт за изработка на носилки. Фирмата е работи по стандарт за носене на бебета, така че високото качество на изработка е гарантирано - покрива гаранция на раницата от 1 година. Продуктите са изработени от предварително тествани материали, 100% памук за комфорт на кожата. Повече за “Kaya”, научете от тук: https://kayadesign.net/

За Слингомания: „Слингомания“ започва своята дейност през 2017 година като библиотека за ергономични носилки и се ръководи от консултант по носене на бебе. Днес „Слингомания“ има клонове в два големи града - София и Русе, има онлайн магазин и шоурум в центъра на гр. София. Ежедневно обучаваме и помагаме на много родители да прекарват спокойно време заедно със своите малко бебета, да продължат живота си заедно с бебе.

http://slingomania.net/

За хореографката Валентина Недева: Валентина Недева става един от първите пет български лицензирани Зумба инструктори през януари 2011 г. Преподава специални класове – Zumba Toning (Зумба стикове), Zumba Santao (столове), Zumba Gold (за хора със специални нужди и възрастни), Strong by Zumba (високо интензивна) и Zumba kids (Деца от всички възрасти).  Участва в първия сезон на Dancing stars и "Танцувай с мен" като професионален танцьор и хореограф. Повече за Валентина Недева и MVJ dance & Aerobics studio, научете от тук: https://goo.gl/gaHbjt
Личен профил в Zumba instructor network http://valentinanedeva.zumba.com/

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност при промяна на мястото, часа или други параметри на събитието, в случай, че не е постъпила информация за това от организатора.

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook