Меню

Изберете възраст

“Тичай, за да помогнеш”

28 май 10:30

от 10.30 ч. на 28.05

Национален Дворец на Културата

Code Health TV със свой отбор на Run2Gether

Екипът на Code Health TV, която преди броени дни получи приза за “Зелена медия” на 2022 ще бъде част от благотворителния маратон Run2Gether България 2022, на 28 май с начален старт от 10:30 ч. пред Национален дворец на културата (НДК).

Тази година организаторите на събитието под надслов “Тичай, за да помогнеш”, “Run2Gether България” и “JAMBA - Хъб на възможностите”, очакват включването на над 2000 човека в 5-километровото трасе, а каузата, която подкрепят, е набиране на средства за регулярни адаптирани обучения на младежи с различни възможности. 

Освен медиен партньор на Run2Gether България 2022, Code Health TV се включва на събитието със свой отбор, в който вземат участие Андрей Кузманов – министърът на младежта и спорта в последния служебен кабинет, който прие "за своя лична кауза", да подкрепи медалистите от Световните игри на хора със Синдром на Даун, финансовият директор на Code Media & Entertainment Group - Невена Сулева. В зеления отбор на медията ще участват и Никол Иванова (14 г.) - млада надежда на модерния петобой и Тодор Михалев - финалист на Световна купа по модерен петобой, Роксана Кирилова - основател на фондация “С любов към теб” , д-р Десислава Воденичарова - общопрактикуващ лекар и маратонец, спечелила първо място на маратона К3 ULTRA през 2021 година и служители от компанията.

Code Health ТV успява да развива устойчиво своите партньорства през годините, затова включва и част от тях по време на Run2Gether България 2022. Под специално изградената шатра на Code Health TV, всеки посетител и участник в маратона, ще има възможността да се освежи със спрей, който съдържа преструктурирана Kangen Beauty Water с pH 6, предоставена от Канген Световен здравен отбор I Global Healthy Team

Верните партньори от ProLact са подготвили космически храни за маратонците и посетителите. Натуралните пробиотици ProLact са създадени по уникална технология за производство на българските космически храни, а по време на маратона, ProLact ще направят бананови пробиотични шейкове и пробиотични йогурти за всички желаещи. 

Записването за маратона ще продължи до 28 май 10:10 ч., а началото е от 11:00 ч. пред Национален дворец на културата (НДК). Трасето на “Тичай, за да помогнеш’ е с дължина 5 км обхваща бул.Фритьоф Нансен – бул.Черни връх – Южен парк 2 – бул.Витоша – НДК.

Научете повече за Run2Gether тук.

Гледайте репортажа с част от посланиците на 5-тото издание на маратона с кауза Run2Gether, сред които са Ивайло Захариев, Краси Георгиев, Роксана Кирилов и други. 

Повече за Code Health TV тук.

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност за качеството и осъществяването на представеното събитие или услуга, както и за последвала промяна в неговите параметри, дата, час на провеждане и др.

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с вашия термин или възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook