Меню

Изберете възраст

Включи се в най-големия семеен форум през юли

  • Академия за родители

16 до 17 юли 2022

от 10.00 ч. на 16.07 до 17.00 ч. на 17.07

Южен парк II

БЕЗПЛАТНO

Тази година най-големият семеен форум Академия за родители ще е на открито. В два поредни дни – 16 и 17 юли, в рамките на Sofia Summer Fest, в Южен парк II семействата от София и региона ще се включат в наситената програма на събитието.


Програмата е разнообразна и е полезна, както за бъдещи родители, така и за настоящи майки и татковци и техните деца. Бременните и бащите, очакващи дете ще участват в практически работилници по първа помощ, масаж, кърмене, къпане и успокоение на бебето. Дихателни техники, упражнения за бременни и възстановителна гимнастика при диастаза допълват програмата.

Всички желаещи ще могат да чуят лекции на водещи специалисти и да им зададат своите въпроси, както и да си поговорят с тях на място. Организаторите са планирали 12 важни и интересни теми, свързани с дисциплината и границите, връзката между захранването и ранното детско развитие, играта, щастието на децата, отношенията между партньорите в семейството, тръшкането и емоциите на децата и други. Част от лекторите са Мадлен Алгафари, Ива Александрова, Теодора Пампулова, Маги Пашова. Освен лекционната част, безплатни консултации на място ще предоставят водещи логопеди от страната.

Децата също няма да скучаят. Ще учат китайски и други езици, ще участват в забавни тренировки, в различни арт работилници, в демо уроци по програмиране и роботика, в забавни игри. За най-активните ще има подаръци и лакомства.

В рамките на два дни всички посетители ще могат да се запознаят на място с над 40 водещи организации, които предлагат полезни услуги и продукти за децата, бита и семейството.

Първият ден от семейния форум ще завърши с Минифест (не)Възможното образование. Неговата програмата включва няколко вдъхновяващи документални филма за образование.

Събитието е безплатно за всички, а организаторите обещават прекрасни два дни, в които семействата да са заедно на открито и да имат качествено време един с друг.
 


Академия за родители е най-големият форум за родителско образование. Организирала е повече от 35 събития в София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Плевен, Русе и Ямбол. Партнира си с повече от 200 големи компании и организации от неправителствения сектор.

Над 20 хиляди семейства - на живо и онлайн, стават част от общността от осъзнати родители, които търсят информация и начини да отгледат децата си в добро здраве, възпитание и ценности. През последните две години организацията направи над 200 безплатни уебинара. В дискусиите се включиха над 20 хиляди бъдещи и настоящи родители.

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност за качеството и осъществяването на представеното събитие или услуга, както и за последвала промяна в неговите параметри, дата, час на провеждане и др.

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с вашия термин или възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook