Меню

Изберете възраст

Бланд срещу стрес и безпокойство

Бланд (Bland) е комбинация от висококачествени стандартизирани екстракти. Маточината и Лавандулата действат благоприятно на нервната система и сърцето в състояние на стрес и безпокойство. Ашвагандата действа успокоително. Бланд влияе благоприятно на всички аспекти, свързани със справянето със стрес и безпокойство, като действа успокояващо. Освен това подпомага организма успешно да се възстанови от последиците от стреса. Екстрактите в Бланд имат научно доказано благоприятно действие и при по-тежки състояния.

Бланд е комбинация от висококачествени екстракти от маточина, лавандула и ашваганда. Комбинацията от трите съставки в Бланд допринася за намаляване на факторите за лошото настроение, свързани с биологични проблеми като умора, стомашен дискомфорт, главоболие. Освен това Бланд намалява реакциите в организма, които възникват, заради стреса. Бланд влияе на кръвното налягане, нормалното сърцебиене, нервите, хормоните на стреса. Влияе благоприятно и при тревожност, депресия, паника. Бланд също така се справя и с последствията от стреса, като спомага на организма да се възвърне в нормалния си биоритъм и да се възстанови от щетите, предизвикани от стреса.

  1. Бланд е натурален продукт на билкова основа, който е подходящ и за хиперактивни деца с неустойчиво внимание.
  2. Бланд може да се приема и при следродилна депресия.
  3. Бланд не съдържа изкуствени продукти, оцветители и консерванти! Може да се приема дълго време, не води до зависимост.

Бланд – спокойствие от природата!

Повече за Бланд тук.

Още от Ботаник

Продукти

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook