Меню

Изберете възраст

ЦистиРен (CystiRen) за здрави пикочни пътища


ЦистиРен (CystiRen) е синергично действаща формула от висококачествени стандартизирани екстракти, която действа бързо и ефективно при проблемите, свързани с пикочните пътища. ЦистиРен (CystiRen) съдържа висока концентрация на активни вещества и действа благоприятно при състояния на цистит, уретрит, пиелонефрит, инфекция на горни и долни пикочни пътища.

Цистирен е комбинация от стандартизиран екстракт от американска червена боровинка и стандартизиран екстракт от златна пръчица.

Екстрактът от Американска червена боровинка е с клинично доказано действие. Френската агенция за безопасност на храните обявява американската червена боровинка като единственият плод за лечение срещу бактерията Ешерихия коли. Екстрактът от червена боровинка идентифицира бактерията Ешерихия коли и я отлепва от стените на пикочните пътища, като след това тя може да бъде изхвърлена от организма. Стандартната дневна доза ЦистиРен (CystiRen) съдържа 72 mg проантоцианидини тип А (PACs), което е два пъти над минималната ефективна доза, обозначена от Френската агенция за безопасност на храните. Това гарантира бързия и надежден ефект на Цистирен.

Екстрактът от Златната пръчица има калиево-съхраняващ диуретичен, имуномодулиращ и противовъзпалителен ефект. Проучвания сочат, че тя допринася за благоприятния ефект при възпаления на отделителната система. В Германия златната пръчица е един от най-честите компоненти във фитолекарствени продукти за уринарния тракт.

Комбинацията от двата стандартизирани екстракта в CystiRen (ЦистиРен) отлепва бактериите от пикочните пътища и пикочния мехур и спомага за отделянето им от организма. Допълнително Цистирен се грижи и за здравето на уринарната система. Цистирен влияе бързо и благоприятно върху пикочните пътища при временни и при трайни проблеми. Може да се приема при остри и при хронични състояния, превантивно при смяна на сезоните, при риск от инфекции или при спад на имунната система, след прием на антибитици или след прекарани заболявания.

ЦистиРен може да се приема от бременни след третия месец от бременността, от деца над 3 годишна възраст. ЦистиРен може да се приема и под посочената възраст след консултация със специалист.

 

ЦистиРен НЕ съдържа изкуствени продукти, оцветители и консерванти!


Прекрасен ден – с ЦистиРен!

Повече за ЦистиРен тук.

Още от Ботаник

Продукти

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook