Меню

Изберете възраст

Диарино ОРС при дехидратация и диария

Диарино ОРС при дехидратация и диария

Diarino ORS е хранителна добавка за деца и възрастни, за бързо справяне с диарията и възстановяване на електролитния баланс. Подпомага бързата хидратация на организма. Активната съставка е живи лиофилизирани дрожди Saccharomyces cerevisiae var boulardii I-3799 (S.boulardii). Те са напълно устойчиви на антибиотици, което позволява Диарино ОРС да се приема по време на антибиотична терапия, без притеснения относно ефикасността на дрождите. Добавката съдържа и орална рехидратираща сол (ORS), която компенсира загубата на електролити и вода в организма, в резултат на стомашното неразположение. Diarino ORS допринася за укрепването устойчивостта на организма и възстановяването на чревната микрофлора. Не съдържа глутен и лактоза.

Начин на употреба:

Сварете 250 ml вода и я охладете до стайна температура. Добавете съдържанието на 1 саше и разбъркайте. Пийте на малки глътки. За по-добър вкус, разтворът може да се подслади с малко количество плодов сок или съдържанието на сашето може да се смеси с кисело мляко или овесена каша (със стайна температура). След такова хранене пийте много вода.

След приготвяне на Diarino ORS разтворът да се приеме в срок от:

  • 6 часа – при съхраняване в хладилник
  • 3 часа – при  съхраняване на стайна температура

 

Дозировка:
  • Възрастни и деца над 1 година: 2 прахчета дневно
  • Деца до 1 година: 1 прахче дневно

 

Предупреждения:

Диарино ОРС е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се използва като заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословния начин на живот. Да се съхранява на място недостъпно за деца. Преди употреба прочетете листовката.

Още от PHOENIX Pharma

Продукти

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook