Меню

Изберете възраст

Допелхерц® Имуно за деца

Допелхерц® Имуно за Деца е мултивитаминна комбинация с високо съдържание на масло от черен кимион, която подкрепя имунитета и повишените нужди на подрастващия организъм. Във всяка капсула Допелхерц® Имуно за Деца ще откриете:

  • МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН
  • витамини А, С, D и цинк, които допринасят за нормалната функция на имунната система
  • витамин D, който допринася за поддържането на нормалното състояние на костите и зъбите, особено важно при децата.
  • витамин С допринася за образуването на колаген и има антиоксидантни свойства
  • цинк и витамин А, които подпомагат нормалното зрение, както и състоянието на кожата

Маслото от черен кимион е преоткрито от учените през 60-те години на миналия век, когато редица нови проучвания доказват ценните му свойства. Приложенията му за здравето са познати от векове – лечебните му свойства се споменават в различни древни ръкописи, открито е и в гробницата на древноегипетския фараон Тутанкамон. В Близкия изток приемът на масло от черен кимион е обичайна здравословна практика и до днес. Черният кимион е богат на витамини, микроелементи и полиненаситени мастни киселини, а редовният му прием подсилва имунитета, подпомага възстановяването в периоди на боледуване и облекчава симптомите при сенна хрема.   

Повече за продукта можете да научите тук.

Продукти

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook