Меню

Изберете възраст

Ензи-Мил спомага храносмилането

Ензи-Мил спомага храносмилането

ЕнзиМил (Enzy-Mill) е висококачествен натурален продукт, който спомага храносмилането и влияе благоприятно на проблеми, свързани с него като киселини, газове, подуване, тежест, болки и дискомфорт в областта на стомаха.

Ензи-Мил съдържа 7-те най-важни храносмилателни ензима, подбрани от неживотински източници. Те са устойчиви на стомашната киселинност, което е изключително важно и отличава Ензи-Мил, тъй като някои други ензими биват деактивирани от киселината в стомаха и губят полезното си действие.

Ензимите в Ензи-Мил имат широк спектър на действие. Приемът на ензими подпомага разграждането и усвояването на хранителните вещества, повишава жизнеността и води до лекота.

Ензи-Мил (EnzyMill) е комбинация от най-важните храносмилателни ензими: амилаза, липаза, два вида протеаза, алфа-галактозидаза, лактаза, целулаза, бромелаин. Ензимите са произведени от световния лидер в областта – Deerland, USA. Те са от неживотински произход, имат висока устойчивост на стомашната киселинност и широк спектър на действие.

Повече за Ензи-Мил ТУК.

Още от Ботаник

Продукти

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook