Меню

Изберете възраст

Лаксал – 100% органичен псилиум. За редовно изхождане


Лаксал (Laxal) е висококачествен продукт, съставен от фините обвивки от семената на псилиум – мек и безвреден лаксатив (слабително средство). Лаксал регулира моториката на червата, грижи се за здравето им и подпомага редовното и безболезнено изхождане. Лаксал помага както за временен, така и за хроничен запек.

Лаксал съдържа сертифициран, стандартизиран органичен Псилиум.

Обвивките от семената на псилиум съдържат ценни разтворими и неразтворими фибри. При контакта с водата в стомашно-чревния тракт водноразтворимите и воднонеразтворимите фибри набъбват. Водноразтворимите фибри събират отпадните химични вещества и повличат със себе си чревното съдържимо. Несмилаемите фибри, от своя страна, образуват желиран гел, който не може да бъде смлян, нито пък да бъде абсорбиран през клетъчните мембрани. Така набъбнали, неразтворимите фибри се допират в стените на червата и предизвикват механично триене, което стимулира чревната перисталтика и съответно придвижването на съдържимото. Така комбинацията от различните видове фибри оказва както механично, така и химично действие върху натрупаните отпадни молекули из микрогънките по повърхността на червата. Фибрите се свързват с различните активни вещества и ги извозват извън тялото.

  1. Лаксал е ефикасно средство, което може да се използва при спорадичен или хроничен запек за кратък или дълъг период, без странични ефекти или водене до зависимост.
  2. Лаксал е също подходящ за различни възрасти, както и различни симптоми, свързани със запек или други проблеми с изхождането, защото неговото действие трайно нормализира перисталтиката, без да води до лениви черва.
  3. Лаксал може да се приема и от бременни, и деца. Капсулата може да се разтвори и съдържанието ѝ да се изсипе във вода. Не съдържа изкуствени оцветители и консерванти! Напълно безвреден е!
  4. Лаксал - за редовно изхождане!


Повече за Лаксал ТУК.

Още от Ботаник

Продукти

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook