Меню

Изберете възраст

Натуралната изворна вода PURE H2O

Натуралната изворна вода PURE H2O

Натуралната изворна вода PURE H2O е непокътната жива вода, която е запазила истинските си вкусови качества в резултат на естественото си минерализиране.

Водата идва от подножието на Родопите – близо до гр. Брацигово. Неутралното pH и ниското ниво на минерализация правят PURE H2O подходяща за ежедневна употреба.

В завода се работи по най-високите международни стандарти за качество (ISO9001:2008) и водата се бутилира директно от източника.

За изработването на бутилката на PURE H2O се използва висококачествен материал с блясък и прозрачност на стъкло. Високото гърло осигурява максимален комфорт при отпиване, а оптималната дебелина на материала дава едновременно здравина при употреба и улеснява огъването за рециклиране.

PURE H2O е създадена за да утоли жаждата на смелите, независимите и категоричните, на амбициозните, индивидуалистите и на тези, които умеят да играят отборно.

PURE H2O е и за иноваторите и визионерите, за всички, които живеят на пълни обороти, за тези, които общуват активно и не познават граници, и за онези, които се грижат за себе си и за света.

PURE H2O е за тези, които търсят повече в живота си - по-красивото, по-бляскавото, по-интересното и по-модерното, за да го консумират и да впечатляват околните с него.

PURE H2O е за тези, които обичат себе си повече.

Поръчайте PURE H2O за вкъщи от тук (безплатно за гр. София).

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook