Меню

Изберете възраст

NYDA® Express срещу въшки и гниди

NYDA® Express срещу въшки и гниди

Досадни въшки? Унищожи ги с NYDA за 58 секунди! 

  1. Убива въшките за 58 секунди.
  2. №1 в Германия препарат срещу въшки и гниди.
  3. Безопасен за бебета и бременни.
  4. Медицинско изделие. Подходящо за всички възрасти.


Физически метод с двойно действие

Принципът на действие на NYDA® Express е основан на двустепенен диметикон: две специални силиконови масла - тънка, лесно летлива течност при стайна температура и вискозна течност, която е сравнително трудна за изпаряване. Поради ниското повърхностно напрежение на комбинацията от съставки, NYDA® Express се разпространява лесно по скалпа и прониква дълбоко в дихателната система на въшките, измествайки въздуха. Летливият диметикон скоро след това се изпарява, докато по-вискозното силиконово масло се сгъстява и затваря респираторните отвори на паразитите, прекъсвайки бързо и надеждно снабдяването им с кислород. По подобен механизъм NYDA® Express задушава яйцата (гнидите) и ларвите на паразитите. Важно предимство е, че NYDA® Express се бори не само с възрастните паразити, но и с ларвите и яйцата на въшките.

  1. Поради физическия механизъм на действие, не е възможно да се развие устойчивост към препарата (NYDA® Express).
  2. NYDA® Express не съдържа токсични съставки и не се абсорбира от кожата, затова препаратът е напълно безопасен за употреба.

Листовка на пациента тук.

Повече за NYDA® Express тук.

Още от PHOENIX Pharma

Продукти

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook