Меню

Изберете възраст

PARUSAN Ефективна грижа против косопад

PARUSAN Ефективна грижа против косопад

Стимулиращ шампоан PARUSAN

Предназначен за лечение на равномерен (дифузен) косопад, който при нежния пол може да бъде обусловен от много и различни фактори: стрес, хормонални промени, смяна на годишните времена, бременност, употреба на лекарства, проблеми с щитовидната жлеза и др. Той съдържа уникална концентрирана формула от висококачествени активни вещества: L-аргинин, биотин, витамин Е и специален екстракт AnaGain. 
Шампоанът Parusan намалява загубата на коса, стимулира растежа ú, подхранва корените на космите, ускорява кръвообращението в скалпа и подпомага преноса на важни хранителни вещества към него.

 

 
Енергизиращ тоник PARUSAN

Силно концентрираната формула работи в дълбочина и стимулира растежа на косата.

Специално създаден за жени, със съдържание на уникална формула от висококачествени активни вещества с изключително добър ефект при косопад. Същевременно подхранва скалпа, стимулира растежа на косата и благоприятства за намаляването на оредяванет.
Parusan тоник съдържа концентрираните L-аргинин, биотин, витамин Е и специален екстракт AnaGain, които действат за ускоряването на растежа на косата и намаляването на косопада.

 

 
Интензивна PARUSAN балсам–маска

С доказаната формула на Parusan + допълнителни подхранващи съставки = цялостна комплексна грижа против косопад за здрава и жива коса. 

  • Подхранва и поддържа увредената и третирана коса
  • Краищата на косъма стоят цели
  • Разресването е значително улеснено, косата е податлива на фризиране
  • Запазва се хидратацията в косъма
  • Придава гладкост, блясък и гъвкавост
  • Повече обем и плътност на косъма

 

Повече за PARUSAN тук.

Продукти

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook