Меню

Изберете възраст

Relaxit - мини клизма за ректална употреба

Relaxit - мини клизма за ректална употреба

RELAXIT® се използва за бързо размекване на втвърдените изпражнения при запек (констипация) от различно естество. Действа в долната част на дебелото черво, не се абсорбира от организма и не крие опасност от привикване. 


RELAXIT® – една мини клизма, 3 действия:

  • привлича и задържа водата в долната част на дебелото черво
  • омекотява втвърдената фекална маса
  • стимулира ректума посредством накрайника


Какво съдържа и как действа РЕЛАКСИТ / RELAXIT®

РЕЛАКСИТ / RELAXIT® индивидуална мини клизма за ректална употреба, представлява безцветна гъста течност – комбинация от соли първи ред сред използваните лаксативи.
Една тубичка от 5 мл. съдържа дихидрат на натриев цитрат (450mg. ЕP), натриев лаурил сулфат (75mg. BP), както и глицерол, сорбинова киселина, 70% разтвор на сорбитол и пречистена вода.

След изстискване от тубичката, разтворът привлича и задържа водата в долната част на дебелото черво, което омекотява втвърдените изпражнения и съдейства за бърза дефекация т.е. евакуация на чревното съдържимо.


Бременност и кърмене

РЕЛАКСИТ / RELAXIT® може да се използва без опасност по време на бременност и кърмене. Не се абсорбира от кръвта и не крие опасност от привикване. Ако се притеснявате, посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на РЕЛАКСИТ / RELAXIT®.


Повече за Relaxit® Мини клизма тук.

Още от Макаве ЕООД

Продукти

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с вашия термин или възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook