Меню

Изберете възраст

Слийп – здрав и пълноценен сън от природата

Слийп – здрав и пълноценен сън от природата

Слийп (Sleep) е комбинация от висококачествени растителни екстракти от Калифорнийски мак и Маточина, благоприятстващи пълноценния и спокоен сън. Слийп действа благоприятно при трудно заспиване, безсъние, често събуждане, безпокойство и тревожност. Подходящ е при нощно напикаване, хиперактивност и дефицит на внимание при деца.

Слийп е високоефеткивна формула, която обхваща всички аспекти около качествения сън. Калифорнийският мак релаксира ума и подпомага лесното заспиване и пълноценния сън. Екстрактът от Маточина допринася за нормалния сърдечен ритъм, подкрепя нервната система и успокоява напрежението в стомаха – една от причините за трудното заспиване. Комбинацията от двата продукта съкращава времето за заспиване и нормализира функцията на организма, така че да гарантира качествен сън.

За разлика от тежките медикаменти, изписвани с рецепта при безсъние, Слийп не води до зависимост и предлага траен резултат без странични ефекти и се предлага в аптеките или онлайн без рецепта.

Слийп може да се приема от деца, за да подпомага спирането на нощни напикавания. Действа благоприятно и при хиперактивност и дефицит на вниманието при деца.

Слийп може да се приема и от деца, и от възрастни. Не притежава странични ефекти, не съдържа изкуствени продукти, оцветители и консерванти! Може да се приема дълго време!  

Слийп – за здрав и спокоен сън!

Повече за Слийп тук.

Още от Ботаник

Продукти

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook