Меню

Изберете възраст

Другите за нас

Другите за нас

 

Няма второ място в интернет пространството като вашето, на което се доверявам смело и чета с интерес.

Наталия Асенова, СофияСтрахотни сте! Всеки път - тъкмо започвам да си задавам въпроси наум за предстоящия месец от развитието на моето дете... И хоп - екипът Ви ми дава отговор :) 

Дафина, Асеновград
(за нашия бюлетин)


 

Чрез сайтa „Дневникът на мама” успокоявам страховете си, информирам се за възрастовото развитие на детето и намирам нужна информация по належащ въпрос. Статиите са на достъпен език с достатъчно информация и подробности. Радвам се, че открих място, където мога да получа отговори на всичките си въпроси. Благодаря ви!

Йоана Рухова, ВарнаКнижката е супер полезна, докато детето е малко, а ти си пресен родител, когото от всичко го е страх и трепери!

Ели, СофияБлагодарна съм че Ви има защото намирам много полезна информация синтезирана на едно място!

Й.Таскова, БолярциДневничето си го имаме като настолна книжка от самото раждане на бебо. Татко също го чете и го нарича „учебника”. Дори и захранването направих както е обяснено в него, въпреки огромния обем информация, написана в интернет и други книжки, които имаме. Благодаря Ви много за чудесния „учебник”!

Елена Илиева, СофияРадвам се, че ви има и помагате на майките в отглеждането на децата им. Преди 14 г., когато родих сина ми, нямах такава полезна книжка. Затова се радвам, че ви има . Продължавайте все така.

Женя Янкова, ВарнаУсещането е спокойствие. Спокойствие, че ще се справиш в отглеждането​ на своето бебче.

Аделина, ПловдивСтрахотен сайт и много полезен за родителите!

Марияна Хаджиева, с. БарутинНямате идея колко пъти съм се обръщала към "Дневникът на мама и татко" (книжката и онлайн). Мноооого ми помогнахте и продължавате да го правите. Синът ми е на 10 месеца и продължавам да преглеждам книжката, а възрастовият бюлетин е супер идея, абонирана съм още от самото начало. Не гледам детето си "по книга", точно затова харесвам "Дневникът". Това че е безплатен е голям плюс :) ;) .

Е. Фотева, с. БанитеСтрахотна идея за този невероятен наръчник. За мен е изключително полезен. Не спирайте продължавайте така. Пазара е наводнен от всякакви книги за отглеждане на детето, но тук всичко е кратко и точно.

Еми, СофияМайките наистина имат нужда от такъв кратък наръчник, който да им бъде винаги под ръка, поне за да не се питат сами какво,що,къде и как да се направи, да се храни и т. н. Особено за майки, които живеят извън голям град и докато стигнат до лекар, например до детската консултация и т.н.

Илиана Тодорова, с. Добри дял, общ. В.ТърновоКнижката много ми помогна. Записвах всичко важно за мен – след всеки преглед мерките на детето ми, кога са поставени съответните ваксини, кога се появяваха зъбчетата. Отначало смятах, че това не се забравя, но добре че записвах :) Сега отново чакам бебе и имам нова книжка и за него. Информацията в книжката е много ценна за бъдещите родители, особено за тези, на които им е за първи път. Радвам се, че книжката попадна при мен навреме, за да се информирам и образовам.

Линда, София/ ПловдивСинтезирано и адекватно помагало за млади майки! Сърдечно благодаря!

Лора Стефанова, СофияКнижката е изключително полезна, както за мен, така и за съпруга ми:) Той стана много по-информиран и съпричастен към отглеждането на малката ни принцеса откакто книжката е като наръчник в дома ни. Странното е, че преди да забременея, родя и стана майка, имах професионални срещи с вас и много ви се радвах и възхищавах на всеотдайността ви към майките, към бъдещите родители и бебчетата, сега всичко това отново е така, но ви усещам и като част от нашето семейство. Това е така, защото се съпричастни към всеки един етап от развитието на нашата малка прекрасна принцеса Гергана!

Бъдете здрави, все така истински и уникални!

Маргарита, СофияНай-добрата книжка за отглеждане на деца. Всичко е описано на разбираем език, компактна е, а в същото време всичко е подборно описано, много добре систематизирана. Винаги съм я препоръчвала на други майки. Доста книги съм изчела, но като Дневникът на мама и татко няма!

Мария Янева, ВарнаБлагодаря ви, че ви има!

Петинка Илева, КарловоДневникът много ми помогна още от самото раждане, най-вече за кърменето, а и в последствие за масажи, гимнастика, за избора на козметика. От нея получавах компетентен и ясен отговор на всичко, което ме интересува и вълнува. Благодарим Ви!


Шенай Салиева, ШуменЗа първи път, докато бях бременна, получих книжката от братовчедка ми, която гледаше 6-месечната си дъщеричка. По това време имах събрани и много други материали за бременността и раждането (статии, 1 огромна енциклопедия, рекламни материали на различни продукти, бебешки списания и други), затова мина време докато стигна до Дневникът на мама (по времето, което братовчедка ми беше родила и получила книжката, тя се казваше все още така). Когато прочетох книгата, ми се изясниха много въпроси, които ме тревожеха и все не успявах да открия отговора им в други източници. Несъмнено книгата ми стана любимата: всичко е събрано на едно място, обяснено е разбираемо и изчерпателно, а същевременно е в малък и преносим формат. По-късно, в родилно отделение, декември 2016 г. и аз получих Дневникът на мама и татко. С удоволствие прегледах отново съдържанието, за да си припомня всичко съществено за първите дни на моето бебе. Забелязах, че на места пишеше за повече информация и видео материал да посетим страницата. Наложи ми се да изгледам клипа за кърменето, който ми беше от огромна помощ при първите дни след изписването, в които имахме проблеми със сукането на бебо. В момента моя приятелка е бременна и с удоволствие й прехвърлих Дневника. Тя също похвали книжката и сподели, че всички материали са много ясно написани.
Благодарим ви!


Стела Кръстева, Русе"Дневникът на мама и татко" е един прекрасен спътник при отглеждането на нашето малко съкровище - Иван. Наред с огромния обем от разнопосочна и противоречива информация, която ни залива ежедневно, е хубаво да получаваме реални и практични съвети по отношение на храненето и грижите за правилното развитие на нашето дете. Статиите, които откриваме на сайта www.namama.bg са с разнообразна тематика, изчерпателни и подготвени от специалисти, което на практика ги прави безценни! Благодарим Ви за огромния труд, който полагате и очакваме с нетърпение поредните интересни материали, с които да обогатим знанията си за отглеждане на най-малкия, но най-важен член от нашето семейство :)
С уважение,

Веселка и Георги Радославови, с. ТрудовецБлагодаря за прекрасната книжка. При всяко отваряне намирах отговори на въпросите си или насоки. Полезни бяха всички съвети за грижи, хранене /кърмене и психо-физическо развитие на бебето и детето. Искрено съм я препоръчвала на всички майки...

Илиана, ПловдивБлагодаря Ви, че Ви има!

Силвия Любенова, БлагоевградКато майка за първи път е много хубаво да има едно място от където да черпиш информация относно отглеждането на дете и се радвам че избрах това масто да е дневникът на мама! Има доста информация, която е от полза на млад родител като мен! Радвам се че Ви има!!!

Десислава, СофияПрез 2016 станах майка за първи път и бях доста притеснена, дали ще се справя. Имах купища въпроси, неонатолозите и педиатърката винаги бяха готови да дадат съвет, но много от отговорите намерих в книжката и сайта. В момента вашите събрани съвети са неразделна част от моето ежедневие и пръв помощник в отглеждането на нашия син. Благодарим ви!

В. Кюлева, СофияКнижката е страхотно помагало за мен.Друго не съм и търсила като информация. В нея е събрано всичко, което една майка би искала да знае...Спокойна съм, че я имам за втори път. Благодаря ви, че я има, тази книжка е уникална. Дори си я пазя от първото ми дете,като бебешки спомен :)

СофияДневникът на мама и татко ми даваше спокойствието, че има къда да прочета и науча неща, за които се колебаех. Най-голямото предимство беше, че винаги ми е под ръка.


Милена, СофияЕмоцията да си родител не може да се опише... Трябва просто да се изживее. С дъщеря ми израстваме заедно всеки ден. Учим се една от друга. Книжката ни е много полезна, като родители, които отглеждат първото си дете. Бюлетина, който получавам всеки месец ми е помагал да си отговоря на много въпроси. Продължавайте да бъдете в помощ!!! Успех :)


Д. Манова, ПловдивВсичко в книжката е перфектно написано. Много ми харесва, че за всяка една тема е написано всичко, разгледана е всяка подтемичка . Освен да Ви пожелая да продължавате все така , защото вашата книжката помага много на мамчета , които си нямат идея какво трябва да правят :)


Надежда Иванова, ВарнаИмам стария вариант, който ползвах с голямата ми дъщеря. Много полезна и удобна ми беше! Получих я от училище за бременни. Този път нямах възможност да посещавам училищата. Съответно и не можах да се сдобия с новата, за да я използвам с малката ми дъщеря, която е на 6 месеца. Рекламите не винаги са досадни, много често са полезни. Аз лично съм проучвала и използвала продукти, рекламирани в детски списания и в старата книжка - Дневникът на мама. Наистина, винаги мога да вляза в сайта, но книгата е съвсем друго нещо...Още си препрочитам разни неща, които ми бяха безкрайно полезни с първото ми дете. Поздрави!

К. Минчева, София 


 

Отговорите са събрани от нашата анкета, която е отворена за попълване от всички родители. Попълнете я и вие.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Харесай ни във Facebook